Безкоштовний майстер-клас «Квілінг – мистецтво краси»

18.10.2015
18.10.2015
Бібліотека ім. Є. Маланюка
Кировоград, ул. Декабристов, 6\15

У неділю, 18 жовтня 2015 року о 12.00 в приміщенні Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва відбудеться майстер-клас «Квілінг – мистецтво краси» у рамках проекту «Спільні дії – єдина громада», що його реалізує громадська організація «Територія успіху» за фінансової підтримки Європейського союзу в Україні.

До уваги учасників буде представлено популярне на сьогоднішній день мистецтво квілінг. Квілінг – це техніка виготовлення плоских або об'ємних композицій зі скручених в спіральки, довгих і вузьких, смужок паперу. З таких паперових спіралей створюють квіти та візерунки, які потім використовують зазвичай для прикраси листівок, альбомів, подарункових упаковок, рамок для фотографій тощо.

Майстриня Наталія Борзенко докладно розповість про даний вид мистецтва, та допоможе учасникам майстер-класу створити оригінальні поробки власними руками. Майстер-клас буде проведено для родин внутрішньо переміщених осіб та родин мешканців міста. Усі матеріали для роботи та участь у майстер-класі є безкоштовною. До участі у майстер-класі запрошуємо мешканців нашого міста. Попередній запис на майстер-клас за телефонами 0954712767 Тетяна; 0669457664 Христина.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!