Прозвітуй чесно Пашутіну про гроші на вибори!

19.10.2015
19.10.2015
Памятник Александру Пашутину
Кировоград, площадь у Городского совета

19 жовтня 2015 року о 13.00, біля пам’ятника Олександру Пашутіну в Кіровограді, розпочнеться флешмоб: «Прозвітуй чесно Пашутіну про гроші на вибори!»

Відкритість джерел фінансування – це механізм, який дозволить обирати власне свого представника у Раді, а не представників олігархів, які виступають спонсорами виборчої кампанії. Мета кампанії «Стеж за грошима» - сприяти обранню доброчесних представників громад до місцевих органів влади.

Ми разом будемо вимагати від політичних партій та їх кандидатів максимальної прозорості, публічності та підзвітності в рамках передвиборчої кампанії. А також започаткуємо відповідальне ставлення кандидатів та політиків до звітування перед місцевими громадами.

Мета флешмобу: привернути увагу громадськості до кампанії «Стеж за грошима» щодо фінансування партіями та кандидатами виборчої кампанії, закликати МОПП та кандидатів на посаду Кіровоградського міського голови бути транспарентними у фінансуванні виборчої кампанії та чесними при формуванні проміжного та остаточного фінансових звітів до ТВК.

До участі в заході запрошуються: представники місцевих організацій політичних партій, кандидати на посаду міського голови, ЗМІ та активні громадяни обласного центру.

Контактній особа: Анатолій Стоян, регіональний координатор всеукраїнської кампанії «Стеж за грошима» , тел. 095 166 39 29 або 067 792 98 42, e-mail: anatoliy.stoyan@gmail.com




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!