"Сновида": лінійний квест

31.10.2015
31.10.2015

31 жовтня, на честь Геловіну, дипломант Коронації слова-2015 Ольга Мігель та книгарня «Буки» запрошують всіх кіровоградців на гру у форматі лінійного квесту!

До участі допускаються як самостійні гравці, так і команди до 4 чоловік.
Для того, аби взяти участь у грі, треба прийти в книгарню «Буки» 31 жовтня від 14:00 до 18:00, взяти квестове завдання в гейм-майстра, зареєструватись та вирушити до першої точки, де отримати подальші інструкції. Переможе та команда, яка впорається з квестом за найменший час. Оголошення результатів та нагородження переможця відбудеться у книгарні «Буки» о 19:30. Однак всі учасники, які прийдуть на нагородження, також отримають заохочувальний приз!
Для гри кожна команда повинна мати з собою фотоапарат (підійде і камера мобільного), ліхтарик, годинник та мобільний телефон.
Ціна участі в грі – найдрібніша монета, що лежатиме в кишені.
Також запрошуємо до участі команди журналістів!

НІКОМУ НЕ КАЖИ ПРО ЦЬОГО ЛИСТА! Цю таємницю ти можеш довірити лише кільком своїм друзям, які не побояться ризикнути.
Ти, певно, мені не повіриш, але останні двадцять років я замкнений у величезній будівлі за межею реальності, між життям та смертю. Нас тут багато, і всіх сюди привів він, Сновида. Цей… ця істота... Хто чи що той чоловік в чорному шкіряному плащі та синьому кашкеті, який цілиться мені в потилицю зі свого «Маузера»? Просто я думав про речі, яких мені не варто знати. А ще не спав, коли треба спати – від опівночі до четвертої ранку. І от він взяв та прийшов по мене й забрав. Все це нагадувало страшний сон, але коли я опинився тут, коли цей сон закінчився, я зрозумів, що найстрашніший кошмар ще попереду. І той кошмар вже бозна скільки триває!
Він і зараз ходить вулицями. Крок за кроком, важко шаркаючи по асфальту своїми важкими яловими чоботами. Гадаю, він полює на тебе.
Все вирішиться в ніч 31 жовтня. Тільки ти та твої друзі зможете зупинити його! Я більше нічого не можу сказати. Але якщо ти наважишся… 31 жовтня мій друг чекатиме на тебе в книгарні «Буки» (що на площі Героїв Майдану) від 14:00 до 18:00. Ти впізнаєш його за трояндою на правій руці. Він розповість тобі, що робити. Запитай у нього: «Чому не можна будити Сновиду?», - і він допоможе, він обов’язково допоможе! Але пам’ятай, що все має свою ціну. І ціна його красномовства – найдрібніша монета, що лежатиме в твоїй кишені.
Бери з собою 1-3 друзів, фотоапарат, ліхтарик, годинник та телефон, і вдягайся якнайтепліше. Ви зіткнетеся з п’ятьма загадками, розгадавши які, зможете виступити проти Сновиди рівно о 19:30. А чи переможете його – залежатиме лише від вас. Пам’ятай, що час грає проти нас!
Чекатиму на тебе. Будь ласка, приходь! Не залишай мене тут! Благаю, не залишай! Допоможи!
Деталі за посиланням


Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!