Абітурієнте, прогнозуй свою фортуну!

14.11.2015
14.11.2015

Фізико-математичний факультет Кіровоградського державного педагогічного університету запрошує випускників шкіл на круглий стіл «АБІТУРІЄНТЕ, ПРОГНОЗУЙ СВОЮ ФОРТУНУ!» у суботу 14 листопада о 10:00 у 7-ми поверховому корпусі КДПУ у 214 аудиторії.

Круглий стіл «АБІТУРІЄНТЕ, ПРОГНОЗУЙ СВОЮ ФОРТУНУ!» заплановано на бакалаврському напрямку «Статистика» та магістерській спеціальності «Прикладна та теоретична статистика» фізико-математичного факультету. Планується, що такі заходи для абітурієнтів будуть проводитись на фізико-математичному факультеті щомісяця.

Програма Круглого столу «АБІТУРІЄНТЕ, ПРОГНОЗУЙ СВОЮ ФОРТУНУ!»:
10:00-10:10 Вітальне слово декана фізико-математичного факультету професора Ріжняка Р.Я.: інформація про фізико-математичний факультет та спеціальності - «Інформатика», «Фізика», «Математика», «Технологічна освіта»
10:10-10:20 Інформація про спеціальність «Статистика» та презентація професорсько-викладацького складу випускової кафедри (завідувач кафедри прикладної математики, статистики та економіки, професор Авраменко О.В.)
10:20-10:30 Студентське дозвілля: конкурси, спорт, іноземна мова, студентське самоврядування, музичні перерви, гуртки за інтересами, гуртожиток (профорг кафедри, доцент Яременко Л.І. )
10:30-11:00 Кава-брейк (кава, чай, сік, печиво, цукерки) та роздача інформаційних матеріалів і сувенірів
11:00-11:30 Зустріч з випускниками: навчання, дипломні роботи, працевлаштування
11:30-12:00 Екскурсія по фізико-математичному факультету (мультимедійні аудиторії, комп’ютерні лабораторії, фотогалерея, музей комп’ютерної техніки)



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!