Фестиваль єднає друзів!

26.11.2015
26.11.2015

У четвер, 26 листопада з 10.00 до 15.30 у Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості у рамках реалізації проекту «Урегулювання конфліктних ситуацій у молодіжному суспільстві. Мова «без насилля» відбудеться фестиваль «Міжкультурний діалог як основа взаєморозуміння».

Організатори фестивалю: департамент освіти і науки, управління зв’язків з громадськістю, управління молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації, управління освіти Кіровоградської міської ради, Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості, Громадська організація «Молодіжне громадське об’єднання «Центр», за підтримки Інституту міжнародної співпраці Асоціації народних університетів Німеччини DVV International, Міністерства закордонних справ Німеччини, інформаційно-дослідного центру «Інтеграція та розвиток». Фестиваль об’єднує діяльність лідерів та керівників євроклубів, обласного парламенту дітей, лідерів студентського самоврядування, активних національних об’єднань м. Кіровограда та Кіровоградської області. Різноманітні, цікаві, яскраві та змістовні заходи фестивалю були організовані завдяки активній діяльності та креативності молоді та їх керівників.

У рамках фестивалю будуть працювати творчі майстерні, інформаційні та ігрові станції. Кожен учасник може узяти участь у обговоренні документального фільму XII мандрівного кінофестивалю Docudays UA, приміряти роль у форум-театрі, цікавих іграх та навіть зробити гарну зачіску. У рамках роботи фестивалю планується робота інтерактивного стенду опитування, де кожен бажаючий зможе залишити власні думки та свої побажання на тему: «Україна – демократична європейська країна» та відвідати станції «Протидія насиллю». Запрошуємо активних кіровоградців, які прагнуть діалогу та толерантного спілкування взяти активну участь у фестивалі «Міжкультурний діалог як основа взаєморозуміння». Чекаємо на вас 26 листопада 2015 року з 10.00 до 15.30 у Кіровоградському обласному ЦДЮТ.

Детальну інформацію можна отримати у організаторів фестивалю за телефоном: 05222 225601, 0501725751 e-mail: ocdut@ukr.net Ликова Я.В., фахівець із зв’язків з громадськістю Кіровоградського обласного ЦДЮТ, тел.: 0501467506



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!