Формування діалогу як шлях до громадянської активності молоді та взаєморозуміння у суспільстві

27.11.2015
27.11.2015

У приміщенні Кіровоградської облдержадміністрації 27 листопада 2015 року відбудеться засідання круглого столу за темою “Формування діалогу як шлях до громадянської активності молоді та взаєморозуміння у суспільстві”.

Захід організовується в рамках проекту “Від руйнування до творення. Шляхи примирення в українському суспільстві” за ініціативи та підтримки Інституту з міжнародного співробітництва, Асоціації народних університетів Німеччини, Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості, громадських організацій „Інформаційно-дослідницький центр “Інтеграція та розвиток” і “Молодіжне громадське об’єднання “Центр”. Під час круглого столу планується обговорення актуальних тем щодо взаємодії органів державної влади з молодіжними громадянськими ініціативами, громадянської активності молоді на шляху до взаєморозуміння у суспільстві та демократичному перетворенні у місцевих громадах.

Захід відбудеться за участі В. Атаманчук, заступника голови Кіровоградської облдержадміністрації, С. Коваленка, заступника голови Кіровоградської облдержадміністрації, В. Таборанського, директора департаменту освіти і науки Кіровоградської облдержадміністрації, В. Останнього, начальника управління комунікацій з громадськістю Кіровоградської облдержадміністрації, О. Гавриленка, голови Громадської ради при Кіровоградській облдержадміністрації та Г. Суркової, директора Кіровоградського обласного ЦДЮТ. Громадську організацію "Турбота" представить її керівник - Андрій Флоренко.

Модератор заходу – О. Антонова, ментор проекту, кандидат наук з держуправління, доцент кафедри економіко-правових дисциплін Академії муніципального управління. В обговоренні візьмуть участь близько 40 представників учнівської та студентської молоді Кіровоградської області.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!