Фотоконкурс «Благодійність крізь призму об’єктива»

27.11.2015
27.11.2015

Український форум благодійників оголошує про старт VI Всеукраїнського фотоконкурсу «Благодійність крізь призму об’єктива», який традиційно проходить під патронатом Національної спілки фотохудожників України (патронат № 07/2015). Від Києва до Херсона, від Львова до Сєвєродонецька – 12 міст відвідала минулорічна виставка у 2015 році. Розкажіть про Ваші благодійні проекти та ініціативи через фотомистецтво – і про них дізнаються по всій Україні. Ми чекаємо на нові фотоісторії, які будуть надихати інших та покажуть українську благодійність в усій її різноманітності.

Учасники фотоконкурсу

• фізичні особи – любителі та професіонали мистецтва фотографії;
• юридичні особи - благодійні фонди та організації, громадські організації, бізнес-компанії, які впроваджують благодійні програми, тощо.

Номінації

До конкурсу допускаються роботи всіх фотографічних жанрів (портрет, репортаж та ін.) за номінаціями: «Благодійність рятує життя» «Благодійність зміцнює цінності» «Благодійність розвиває громаду» «Благодійність дарує усмішки» «Благодійність дає надію» «Благодійність наближує мир» «Благодійність очима дітей» «Волонтерство змінює світ»

Визначення переможців

Переможців визначить Журі. Журі обере найкращі 6 робіт фотоконкурсу та найкращу роботу в кожній номінації. До 40 фотографій увійдуть до пересувної фотовиставки «Благодійність крізь призму об’єктива» та фотокаталогу конкурсу.

На переможців чекатимуть

грошові премії (перша премія - 10 000 грн., друга премія – 6000 грн., третя премія – 4000 грн.); пам’ятні відзнаки від Національної спілки фотохудожників; цінні призи від партнерів фотоконкурсу.

Вимоги до фотографій

Кожний конкурсант може подати не більше 3-х робіт (або трьох серій робіт не більше 3 фоторобіт в серії), які відповідатимуть таким вимогам: цифрові фотографії у вигляді електронних файлів з максимально досяжними показниками якості та розмірами зображення у форматі JPEG без стискування, не менше 300 dpi; кожна електронна фотографія підписана прізвищем або назвою юридичної установи латинськими літерами з порядковим номером фотографії (наприклад, TOV-Flora__№1, де TOV-Flora — це юридична назва конкурсанта, №1 — це перша фотографія з трьох можливих).

Як стати учасником

Для участі у фотоконкурсі конкурсанти мають заповнити он-лайн анкету учасника та надіслати її разом із фотографіями через електронний ресурс http://ufb.org.ua/photokonkurs. Роботи приймаються до 18:00 27 листопада 2015 року (роботи, які надійдуть після 18:00 27 листопада до розгляду прийматися не будуть).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!