«Руками створена краса»

08.02.2016
08.02.2016

8 лютого 2016 р. у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук розпочне роботу виставка-інсталяція “Руками створена краса” (до Дня святого Валентина).

Це світське свято, яке відмічають в багатьох країнах світу 14 лютого. Що подарувати на День святого Валентина своїй коханій людині? Це питання ніколи не втратить своєї актуальності доти, доки триватиме це свято. Як оригінально прикрасити найромантичніше свято року та приготувати сюрприз для дорогої людини? Купити подарунок не складно, але краще зробити його власноруч, адже в такий подарунок вкладена частинка вашої душі. Подаруйте тепло свого серця тим, хто вас оточує, а допоможе вам в цьому наша виставка.

В книгах, представлених на ній, містяться поетапні інструкції, детальні описи, кольорові фотографії, за допомогою яких ви легко зробите своїми руками ту річ, яка порадує вашу близьку людину. Крім книг, на виставці також будуть представлені подарункові роботи від кіровоградських майстринь, виконані в різних техніках та з різних матеріалів: мило ручної роботи, ексклюзивні прикраси як для дорослих, так і для дітей, м’які іграшки. Отже, запрошуємо відвідати виставку. Вхід вільний.

Даруйте радість та любов одне одному!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!