«Media-кузня» - перший тренінг!

18.02.2016
18.02.2016

Увага! У четвер 18 лютого у приміщенні телеканалу «Кіровоград» відбудеться тренінг, який проведе Андрій Богданович, заступник генерального директора КОДТРК з творчих питань та майстер-клас, що його проведе Олена Кваша, перший заступник генерального директора КОДТРК. Мета – познайомити кіровоградську студентську молодь з особливостями функціонування регіонального телебачення, особливостями медіаменеджменту та стратегічного планування роботи ТБ! Запрошуємо студентів та журналістів (участь за попередньою реєстрацією!)

«Media-кузня» - це проект, що вже має славну історію. Його перший сезон відбувся у листопаді 2015 року і складався із п’ятьох трьохгодинних тренінгів. Другий сезон у 2016-му році, підтриманий програмою "Активні Громадяни" Британської ради, буде присвячений тележурналістиці.

Аудиторією «Media-кузні» є студенти спеціальності «Журналістика» кіровоградських вишів. Також програма доступна для школярів, які планують пов'язати свою майбутнє з журналістським фахом. Освітня програма «Media-кузні» має теоретичну складову, яка подається з позиції практиків у цікавій інтерактивній формі (через формат тренінгу, майстер-класу), посилену практичну компоненту – хакатони, кузні, практикуми.

5 причин, чому варто пройти курс навчання в «Media-кузні»:

1. Реальна можливість познайомитися з успішними журналістами та медіаекспертами, збагатитися їхнім досвідом.
2. Навчання передбачає виконання практичних завдань та виконання реальних замовлень – ми запаралелюємо теорію з практикою!
3. Неформальний та неформатний підхід до організації навчання: концентрація досвіду, ефективно практик, дієві інструменти, робота в команді.
4. Позитивна атмосфера та підтримка!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!