Жіночий клуб «Сонячна Мама»

05.03.2016
05.03.2016

Центр розвитку людини та сім‘ї «Сонячний Зайчик» у подарунок усім жінкам Кіровограда та з нагоди свята весни відкриває Жіночий клуб «Сонячна Мама». Клуб створений для для молодих мам, а також усіх жінок, які бажають відпочити з користю.

Це унікальний цикл зустрічей (12), кожна з яких присвячена певній темі, що цікавлять жінок. Це можливість: - поспілкуватись у теплій, довірливій атмосфері за чашкою чаю; - познайомитись з цікавими та успішними в сімейних стосунках жінками нашого міста; - розширити свій погляд на питання жіночності та стосунки між чоловіком і жінкою; - навчитись створювати своїми руками дивовижні речі; - підтримати свою фізичну форму в тонусі; - відпочити та отримати натхнення... Якщо Вам немає з ким залишити свою дитину - візьміть її собою!

Благодійний внесок - 65грн. Перша зустріч - 5 березня з 14:00 до 17:00 за адресою вул.В.Пермска11-А, кім 26 (будівля маг. «Рятівник»). Попередній запис та довідки за телефоном: 050-199-80-89, 067-170-40-64 Анонси заходів ГО «Центр розвитку людини та сім‘ї «Сонячний Зайчик» шукайте на сайті www.deti.kr.ua



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!