«Допомогти може кожен»

14.03.2016–18.03.2016
14.03.2016–18.03.2016

У Кіровограді стартує третя хвиля всеукраїнської благодійної акції зі збору крові «Допомогти може кожен». З 14 по 18 березня кіровоградці після проходження безкоштовного медичного обстеження можуть стати донорами-волонтерами, повідомляють організатори.

Ініціатор акції у Кіровограді – регіональний осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація регіональних ініціатив».

Аби долучитися до акції, треба: заповнити анкету https://goo.gl/1Sp6uS, здати кров у донорському центрі, зробити спільне фото з учасниками або селфі з медсестрою для того, щоб поширити на своїх сторінках в соціальних мережах на зразок айс-бакет-челендж під хештегом #всеукраїнська_акція_донорства або #допомогти_може_кожен.

Прийом крові відбуватиметься в обласній лікарні (просп. Університетський, 2/5) з 10:00 до 12:00.

Координатор акції: 066-616-51-28 (Дмитро Бабак).

Нагадаємо, на початку жовтня пройшов перший тиждень донорства. Тоді до акції долучилося 43 кіровоградці, які здали приблизно 20 літрів крові.

У грудні провели другу хвилю, під час якої здало кров більше 20 містян.

Офіційна сторінка заходу https://vk.com/anyone_can_help_kr

Довідково: Всеукраїнська молодіжна громадська організації "Фундація Регіональних Ініціатив" (ФРІ) - потужний центр підтримки молодіжного руху, молодіжних організацій та підготовки молодих лідерів в Україні. Діємо з метою зміцнення молодіжного руху, навчання і забезпечення активних учасників об'єднань молоді, розвитку студентських та загалом молодіжних ініціатив. Стратегічною метою діяльності ФРІ є збільшення кількості молодих активістів громадського життя, щоб почати невпинну ланцюгову реакцію позитивних змін в суспільстві.

ФРІ є незалежною неурядовою організацією, не належить до жодної з політичних партій, не підтримує жодного партійного лідера і не бере участі у виборах як сторона виборчого процесу.



Комментарии

Evgene Trebunskih12 марта 2016 17:40
0
У меня гастрит, кровь не взяли...
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!