Український Католицький Університет запрошує на тренінг з конфліктології

19.03.2016
19.03.2016
Площадь Героев Майдана
Центральная площадь города

У суботу, 19-го березня у Кіровограді (у приміщення телерадіокомпанії на Площі Героїв Майдану, 1) відбудеться ‪тренінг‬ із конфліктології, на який запрошуються практикуючі журналісти та студенти, які вивчають журналістику чи планують працювати у сфері медіа.

Учасники тренінгу вивчатимуть основні принципи висвітлення дражливих тем, стандарти й обмеження при підготовці матеріалу, котрий торкається дражливої теми, навики безсторонності/неупередженості у висвітленні конфліктних питань. Впродовж тренінгу учасники працюватимуть над аналізом специфіки ціннісних конфліктів; журналістської діяльності та ризиків ескалації соціальних конфліктів; вивчатимуть особливості деперсоналізації та дегуманізації і мови ворожнечі; роботи журналіста в умовах конфлікту. Програма тренінгу передбачає розмову про етичних принципів та основ роботи журналіста в умовах конфлікту, розрізнення між особистим та професійним аспектом журналістської роботи, способи перевірки інформації, попередження публікації неправдивої інформації, свободу слова та журналістську відповідальність. Тренінг проведуть ‪експерти‬ - практикуючі конфліктлоги та журналісти.

На семінарі будуть роздаткові матеріли. Після закінчення навчання учасники отримують Сертифікат про проходження тренінгу з конфліктології. Тренінг проводить Школа журналістики Українського Католицького Університету при фінансовій підтримці Британського посольства в Києві, у співпраці з Центром інтеграції та розвитку, Одеською обласною Группою медіації. Тренери, що розробили програму: Ірина Брунова-Калісецька, Київ, Андрей Гусєв, Одеса-Київ, Інна Терещенко, Одеса та Анна Прокаєва, Харьків.

Контактна особа у Кіровограді – Олена Кваша, телефон: 066-172-27-97, пошта - kvasha83@gmail.com Прохання зареєструватися до участі у тренінгу до 17.00 у четвер, 17-го березня (за телефоном або поштою).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!