Веселкова галерея запрошує друзів

21.03.2016
21.03.2016
Бібліотека імені Тараса Шевченка
Кировоград, ул. Шевченка, 5\22

У понеділок, 21 березня об 11 годині у відділі дитячого та сімейного читання Кіровоградської обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г. Шевченка відбудеться презентація персональної виставки робіт Терези Івашури «Я все люблю в своїм краю» та майстер-клас від маленької майстрині «Весняні фантазії».

З самого малечку дівчинка дуже любить малювати. В 4 роки вона почала займатись в Студії дитячого мистецтва "Соняшник". І вже через рік зі своєю роботою "Веселковий янгол" прийняла участь в виставці в Художньому музеї м. Кіровограда та експозиції «Повернення янголів» у стінах Обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченка.

Приймала участь в виставках, була нагорджена спецвідзнакою на міжнародному конкурсі "Для Бога я створю найкраще". Її робота була включена до каталогу кращих робіт цього конкурсу. Зараз Івашура Тереза займається в гуртку з малювання "Арт-ідеї" під керівництвом Приймаченко О.Г. в гімназії ім. Т.Шевченка. В 2014 році Тереза разом з іншими дітьми студії перемогла в конкурсі "Оберіг захиснику України" журнала "Кредо". Тереза продовжує освоювати нові техніки і можливості художнього мистецтва. В майбутньому дівчинка мріє стати художником. Завітайте на виставку за феєрією вражень!!!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!