Ювілейна премія десятиріччя „Зірка Антареса”

23.03.2016
23.03.2016
Областная филармония
Кировоград, ул. Орджоникидзе, 8

На сцені Кіровоградської обласної філармонії 23 березня 2016 року відбудеться ювілейна премія десятиріччя „Зірка Антареса”, присвячена 10-річчю діяльності народного художнього колективу студії вокального мистецтва „Антарес” (керівник О. Дороганич) Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості.

Народний художній колектив студія вокального мистецтва „Антарес” – постійний учасник святкових та благодійних концертів міського та обласного рівнів. Завдяки високому рівню виконавської майстерності вихованці є постійними переможцями та лауреатами Всеукраїнських і Міжнародних фестивалів і конкурсів. Талант вихованців “Антаресу” високо оцінили у Болгарії, Росії, Польщі. Найбільш талановиті випускники студії продовжують навчання у профільних закладах освіти. За численні досягнення та плідну роботу влітку 2015 року студія вокального мистецтва “Антарес” отримала звання “Народний художній колектив України”.

В святковому концерті візьмуть участь вихованці студії від наймолодших до найдосвідченіших. Також вітальні музичні подарунки презентуватимуть випускники колективу. У ювілейній премії десятиріччя „Зірка Антареса” ювілярів підтримають хореографічною майстерністю друзі по мистецтву – народні художні колективи Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості: хореографічний ансамбль „Росинка” і ТО молодіжний клуб „Імідж”, а також дитяча танцювальна студія „Олена” Кіровоградського районного Будинку культури.

Ликова Я.В., фахівець із зв’язків з громадськістю Кіровоградського обласного ЦДЮТ, тел.: 050-146-75-06



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!