Тренінг «Автостоп – відкрий для себе світ»

15.05.2016
15.05.2016
Креативний простір KOWO
Кіровоград, провулок Василівський, 10

Кіровоградські автостопери поділяться своїм досвідом на тренінгу «Автостоп – відкрий для себе світ» у неділю, 15 травня. Троє спікерів, які накатали тисячі кілометрів не витративши ні копійки, розкажуть про всі дієві та безпечні способи австостопу, які вони випробували на собі, повідомляють у Тренінговому центрі регіонального осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація регіональних ініціатив».

«Починала з малого – поїхала з другом до сусіднього міста, потім далі по Україні. Коли зрозуміла, що автостоп круто працює, поїхала в Росію здійснювати свою мрію – побачити Північне сяйво. Після цієї поїздки крила розправилися і прийшло усвідомлення того, що автостоп доведе і до Марсу. Згодом я почала кататися одна, спочатку по Україні, потім по Європі. Відвідала 16 європейський країн, Росію і Білорусь. Скільки тисяч кілометрів накатала – навіть в голові не вкладається», – каже одна зі спікерів, студентка четвертого курсу Аліна Пасічна.

«На тренінгу я розкажу про загальні правила стопу та поділюся декількома конкретними історіями як дуже вдалого, так і не дуже успішного стопу. Також допоможу учасникам позбутися основних стереотипів стосовно цього способу подорожування», – каже інший спікер Дмитро Бабак.

Після тренінгу спікери проведуть Битву автостопами – команди добиратимуться до острова Хортиці Запорізької області, де проходитиме освітній кемп Media Urban Camp 19-22 травня. Для участі у тренінгу треба заповнити анкету https://goo.gl/bnasO0 Початок тренінгу о 10:00. Кінець – о 14:00. Вартість участі – 20 гривень.

Місце проведення: м. Кіровоград, провулок Василівський, 10, 5 поверх, (Креативний ІТ-простір «KOWO»).

Офіційна сторінка заходу https://vk.com/avto_fri

Координатори тренінгу: 066-616-51-28 (Дмитро), 050-487-09-17 (Дар’я).

Всеукраїнська молодіжна громадська організації "Фундація Регіональних Ініціатив" (ФРІ) - потужний центр підтримки молодіжного руху, молодіжних організацій та підготовки молодих лідерів в Україні. Діємо з метою зміцнення молодіжного руху, навчання і забезпечення активних учасників об'єднань молоді, розвитку студентських та загалом молодіжних ініціатив. Стратегічною метою діяльності ФРІ є збільшення кількості молодих активістів громадського життя, щоб почати невпинну ланцюгову реакцію позитивних змін в суспільстві.

ФРІ є незалежною неурядовою організацією, не належить до жодної з політичних партій, не підтримує жодного партійного лідера і не бере участі у виборах як сторона виборчого процесу.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!