​У Кіровограді пройде чемпіонат з Доти-2

21.05.2016
21.05.2016

Кіровоградців-геймерів запрошують постріляти і побити один одного у віртуальній реальності – взяти участь у чемпіонаті з комп’ютерної гри «Дота-2». Старт турніру в суботу, 21 травня, повідомляють у регіональному осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація регіональних ініціатив».

– Ні для кого не секрет, що молодь нашого міста проводить багато часу саме в комп’ютерних іграх і в них вже є чим похитуватися перед іншими геймерами. Тому цей турнір – перший крок до створення на високому рівні кіберспорту в нашому місті. Сподіваємося, що команди покажуть себе на достойному рівні. Це дасть змогу в майбутньому проводити подібні турніри й у інших дисциплінах. З нашого боку гарантуємо гарні призи та чудову атмосферу, – розповідає голова регіонального осередку організації Дмитро Бабак.

Турнір проходитиме в три етапи. Перший і другий – груповий етап і плей-офф – учасники гратимуть вдома. Останній, третій етап – в LAN-студії комп’ютерного залу «Аркона».

– Шансів на перемогу в команд буде достатньо. Максимальна кількість команд-учасників – 32. Решта команд потрапляють у резерв. У команді може бути до семи гравців – 5 основних і два запасних. Цей турнір, звичайно, тільки для дотерів, але ми запрошуємо і всіх любителів пограти в комп’ютерні ігри слідкувати за новинами турніру і, можливо, брати участь у наступних змаганнях, – каже організатор заходу Павло Пташко.

Офіційна сторінка заходу.

Для участі треба заповнити анкету. Реєстрація відкрита до 6 травня. Організаційний внесок з команди – 150 гривень.

Початок турніру 21 травня о 8:00.

Координатори заходу: 050-740-30-76 (Павло), 066-616-51-28 (Дмитро).

Всеукраїнська молодіжна громадська організації "Фундація Регіональних Ініціатив" (ФРІ) - потужний центр підтримки молодіжного руху, молодіжних організацій та підготовки молодих лідерів в Україні. Діємо з метою зміцнення молодіжного руху, навчання і забезпечення активних учасників об'єднань молоді, розвитку студентських та загалом молодіжних ініціатив. Стратегічною метою діяльності ФРІ є збільшення кількості молодих активістів громадського життя, щоб почати невпинну ланцюгову реакцію позитивних змін в суспільстві.

ФРІ є незалежною неурядовою організацією, не належить до жодної з політичних партій, не підтримує жодного партійного лідера і не бере участі у виборах як сторона виборчого процесу.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!