Благодійний концерт

30.05.2016
30.05.2016

У понеділок, 30 травня 2016 року о 18.00 Кіровоградська обласна філармонія запрошує на благодійний концерт!

Справжньою трагедією для сім’ї бійця 3-го окремого полку спеціального призначення стала важка хвороба його трирічного синочка Єгорки. Хлопчик нормально ріс та розвивався, був життєрадісною та рухливою дитиною. Потім почав жалітися, що болить животик. Родина одразу звернулась до лікарів. Були припущення, що то кіста печінки, але комп’ютерна томографія показала важчий діагноз - лімфома Берккета. Наразі трирічний Єгор Зайцев проходить курс хіміотерапії. Дуже сильно страждає печінка.

Батько дитини розривається між службою та лікарнею. Лікування дороге і довготривале. Заощадження та доходи родини розчиняються як крапля у бурхливому морі витрат. Родина, друзі та близькі фінансово допомогли пройти початковий етап лікування. Але час йде не на користь хлопчика, теперішнє життя сім’ї спецпризначенця схоже на жах. Важко дивитись на страждання дитини і розуміти, що його доля в руках доброчинців.

Долучаючись до збору коштів на лікування дитини, благодійна організація „Міжнародний благодійний фонд „Єлізавета” за сприяння Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості, Кіровоградського обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді організовують благодійний концерт. Захід відбудеться 30 травня 2016 року о 18 годині у концертній залі Кіровоградської обласної філармонії. Закликаємо усіх небайдужих долучитись до порятунку дитини.

Прес- служба Благодійної організації «Міжнародний благодійний фонд «Єлізавета»». Контактний телефон: 0505262936



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!