Спортивно-патріотичний табір “Кузня Уніж”

15.08.2016
15.08.2016

Діток із числа сімей учасників АТО, віком від 12 до 17 років із міста Кропивницький запрошують провести 10 днів (з 15-25 серпня) у спортивно-патріотичному таборі “Кузня Уніж”.

Табір розташований на мальовничому березі ріки, в Дністровському каньоні - одному з 7-ми чудес України, та одному з найбільших каньонів Європи.

Для дітей: 1.Тактична підготовка 2.Спортивні змагання 3.Основи медичної допомоги 4.Рафтінг/футбол/баскетбол 5.Історичні лекції 6.Квести, ігри 7.Рукопашний бій 8.Знайомство з веденням натурального господарства 9. Ознайомлення з природою краю, збір лікарських рослин 10. Творчі майстер - класи 11. Кінопокази 12. Вечірні посиденьки біля вогнища та сюрприз на День Незалежності.

Діти будуть проживати в комфортних умовах: спальний корпус, двоспальні ліжка, облаштовані душові та санвузол, гаряча вода, їдальня. Професійні кухарі забезпечать здорове 4-ох разове харчування з натуральних продуктів власної ферми та саду. Дністер дає можливість купатися, ловити рибу та проводити невеличкі сплави. Для спортивних занять є ліс, татамі, футбольне поле, волейбольний майданчик, смуга перешкод. Різноманітна та цікава програма табору зміцнить патріотичні засади дитини та загартує дух і тіло!

Вартість - 1000 грн. для дітей з числа сімей АТО, для дітей загиблих військовослужбовців безкоштовно! Телефонуйте Наталі Салімовій 095 132 97 99



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!