Благодійний фестиваль «Допоможи дитині жити»

09.10.2016
09.10.2016
Музыкально-драматический театр им. Кропивницкого
Кировоград, Театральная площадь

У неділю, 9 жовтня у Кропивницькому пройде перший благодійний фестиваль «Допоможи дитині жити» на підтримку онкохворих дітей у театрі ім. Кропивницького. Програма фестивалю розпочнеться лотереєю доброти о 16:00, де будуть представлені творчі вироби митців Кіровоградщини. У фойє театру діятиме фотовиставка історій дітей, які хворіють на рак та, які вийшли переможцями у цій тяжкій боротьбі. Усі отримані кошти від продажу квитків та благодійної лотереї будуть передані на лікування онкохворих дітей гематологічного відділення Кіровоградської обласної дитячої лікарні

Квитки на фестиваль коштують від 50 до 150 гривень. Придбати їх можна у касі театру ім. Кропивницького. Організатори: Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» у партнерстві з МБФ «Янгол життя» за підтримки МФ «Відродження».

Почесні гості фестивалю гурт «Анна – Марія» – переможці телепроекту «Шанс», фіналісти шоу «Голос країни». Вони співають 20-ма мовами світу та тільки наживо, чим вже устигли здивувати глядачів у Польщі, Італії, Франції, Казахстані та інших країнах. Виконавиці не вперше беруть участь у благодійних заходах, тож охоче підтримали пропозицію долучитися до фестивалю.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!