Унікальність нашого міста

08.12.2016
08.12.2016

Всі бажаючі можуть долучитися до участі в роботі ініціативної групи "Унікальність нашого міста" - у четвер, 8 грудня, о 16.00. Мета ініціативної групи: визначення особливостей і унікальності нашого міста для створення бренду міста, формування стратегічного бачення його розвитку, образу майбутнього на основі вимог нового часу.

До групи вже увійшли та щиро запрошуються: історики, краєзнавці, мистецтвознавці, архітектори, представники управління містом, промисловості і аграрної сфери, організатори міських заходів і ЗМІ, соціальні працівники і активні громадяни.

Вже відбулися дві зустрічі, які показали актуальність теми, зацікавленість кожного учасника жити в злагоді, з миром і добром, втілювати спільні мрії, будувати счасливе майбутнє. На 8 грудня ми запросили Назарець Анну Федорівну - начальника відділу культури і туризму Кіровоградської міської ради для формування спільних заходів та планування культурно-просвітнецьких програм по темі "Унікальність нашого міста" на 2017 рік. Також запрошені члени комісії Кіровоградської Громадської Ради з питань освіти, науки, культури, туризму, спорту.

В програмі:

1. висновки попередніх двух зустрічей, 2. виступи і обговорення по темі "Унікальність нашого міста" 3. створення спільного плану дій 4. створення прес-анонсу для ЗМІ Регламент до 2-х годин.

Місце проведення: вул. Чорновола 52/3, Центр креативного розвитку З повагою, ініціативна група

Довідки за телефоном: 095-585-70-94, Олена



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!