Новорічний карнавал. Перші кроки

25.12.2016
25.12.2016
Ночной клуб "Провокатор"
Кировоград, ул. 50 лет Октября, 1а

Напередодні Новорічних свят, а саме 25 грудня, у Кропивницькому (Кіровоград) пройдуть відкриті клубні змагання зі спортивних танців «Новорічний карнавал. Перші кроки». Організатори даного заходу – Асоціація спортивного танцю Кіровоградської області та Клуб спортивного танцю «Олімп».

В змаганнях приймуть участь солісти, танцювальні дуети категорій початківці «Дебют», «Школа», «N» та спортсмени «Е», «D» класів танцювання віком від 4 до 15 років. І саме ці змагання будуть першими для більшості танцівників, які прийшли до колективів спортивного танцю Кіровограда та області у серпні або вересні цього року. Для них виступи будуть першими кроками на танцювальному майданчику, з першими результатами, нагородами та вітаннями від батьків, організаторів, Діда Мороза та Снігуроньки.

Запрошуємо колективи спортивного бального танцю та вболівальників на новорічні змагання, які відбудуться 25 грудня 2016 року у клубі «Провокатор» за адресою: вул. Соборна, 6 (ТЦ «Копілка»), р-н ДОСААФ. Телефон для довідок: 0506488097.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!