«Децентралізація. Як просувається реформа в Кіровоградській області?»

09.02.2017
09.02.2017
Кіровоградський прес-клуб
Кіровоград, вул. Чикаленка 1-а

Навчальна сесія «Децентралізація. Як просувається реформа в Кіровоградській області?»

9 лютого 2017 року у м. Кропивницький відбудеться навчальна сесія « Децентралізація. Як просувається реформа в Кіровоградській області?»

У рамках заходу представники ЗМІ дізнаються про результати впровадження реформи з фокусом на Кіровоградській області, перепони на шляху активного розгортання реформи, нові можливості, що відкрилися перед громадами та досягнення впровадження реформи. Учасники навчальної сесії матимуть змогу відвідати Маловисківську об’єднану територіальну громаду та на власні очі оцінити досягнення та виклики впровадження реформи.

Навчання у тому числі має на меті підвищити обізнаність журналістів про реформу децентралізації та надати можливість поставити питання для інформаційної підтримки журналістів у підготовці журналістських матеріалів для конкурсу журналістських робіт про децентралізацію, що триватиме до 20 березня 2017 року та передбачає 9 нагород від 7 до 15 тисяч гривень. Детальніше: http://ucmc.org.ua/uk/konkurs/

Навчальну сесію проведе експерт Інституту політичної освіти Олександр Солонтай. До обговорення регіональних особливостей впровадження реформи долучатьсяексперт з питань децентралізації Володимир Нижник та виконавчий директор ГО «Територія успіху» Інга Дуднік.

До участі в інформаційній сесії запрошуються представники ЗМІ Кропивницького та Кіровоградської області.

Передбачена компенсація проїзду для журналістів з районів області(за наявності квитків)

Щоб зареєструватися для участі в заході, заповніть електронну форму за посиланням: https://goo.gl/ETp3LZ.до 18-00 6 лютого 2017. Кількість місць обмежена.

Початок 9 лютого 2017 року о 9.30 за адресою: м. Кропивницький, вул. Соборна, 1А (Кропивницький прес-клуб, ТЦ «Копілка», 2-й поверх). Навчання з виїздом у громаду триватиме до 17.00.

Контактна особа: Вадим Шебанов - 067 563 93 82, 050 340 05 78, shebanovoffice@gmail.com

Захід проводить Український кризовий медіа-центр у рамках програми DOBRE за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!