Тренінг "Фінансова обізнаність для впевненого майбутнього"

01.03.2017–02.03.2017
01.03.2017–02.03.2017
Кіровоградський прес-клуб
Кіровоград, вул. Чикаленка 1-а

Дводенний тренінг "Фінансова обізнаність для впевненого майбутнього" проводить 1-2 березня у місті Кропивницький асоціація «Громадські ініціативи» (у приміщенні Прес-клубу реформ, за адресою: вул. Соборна, 1а).

Тренінг проводиться за програмою «Фінансова обізнаність для впевненого майбутнього», яку реалізує МБФ «Український жіночий фонд» в рамках Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору». Протягом тренінгу Ви дізнаєтесь про: - управління власним бюджетом - переваги та ризики банківських карток, кредитів, депозитів - шляхи запобігання шахрайству у сфері фінансових послуг - корисні фінансові звички - права споживачів фінансових послуг - основи пенсійного забезпечення - можливості громадської активності на рівні громади

До участі у тренінгу запрошуються жінки та чоловіки, які постраждали в результаті конфлікту та були змушені переїхати з Донецької та Луганської областей, а також жінки та чоловіки пенсійного віку. Тривалість тренінгу – 2 дні з 10.00 по 18.00. Просимо зголошуватись на участь у тренінгу тільки тих, хто зможе відвідати обидва дні тренінгу. Під час тренінгу учасники та учасниці будуть забезпечені харчуванням (обід і перерви на чай/каву) та роздатковими матеріалами.

Для запису на участь у тренінгу зателефонуйте, будь ласка, за телефоном 0664998634.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!