Тренінг про доступ до публічної інформації

13.03.2017
13.03.2017

ромадська організація «Територія успіху» запрошує на тренінг «Свобода інформації – обов’язок держави організувати забезпечення доступу до інформації». Тренінг відбудеться з 20 по 23 березня 2017 року у м. Кропивницькому.

Захід для громадських активістів відбудеться в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив». Від кожної організації-партнера проекту запрошується по три представника (-ці) (від організацій-субгрантерів, яким зазначена інформація буде корисною). Дедлайн – 13 березня 2017 р.

Учасники тренінгу матимуть можливість: •поспілкуватися із досвідченими фахівцями у галузі моніторингу публічності і прозорості діяльності органів місцевого самоврядування; •поділитися власним досвідом та проблемами із доступом до інформації; • набути навичок проведення успішної процедури запиту, аналізу та оприлюднення результатів досліджень. Серед тренерів: •Олександр Павліченко, голова правління Української гельсінської спілки з прав людини (УГСПЛ), експерт з питань доступу до інформації Харківської правозахисної групи (ХПГ); •Інга Дуднік, виконавчий директор ГО «Територія успіху», експерт з питань доступу до публічної інформації; •Зоя Лебідь, експерт Громадянської мережі ОПОРА.

Детальніше про заходи буде повідомлено згодом у програмі, яку надішлемо зареєстрованим учасникам. Організатори забезпечують проживання та харчування учасників тренінгу, витрати на проїзд до місця проведення й у зворотному напрямку (за наявності проїзних документів) за рахунок реалізації проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив».
Реєстрація обов’язкова, форму реєстрації можна заповнити тут. Дедлайн подачі заявки — 12:00 13 березня 2017 р.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!