Виставка творів учасників Художнього пленеру-2017

20.05.2017

У суботу, 20-го травня о 14-00 год. в художньо-меморіальному музеї О.О.Осмьоркіна - у рамках культурно-мистецької просвітницької акції «Музейні гостини», присвяченої 125-річчю з дня народження О.О.Осмьоркіна, - відбудеться презентація спільного арт-проекту музею та галереї «Єлисаветград» - «Виставка творів учасників «Художнього пленеру – 2017».

Проект присвячено 125-річчю з дня народження О.О.Осмьоркіна». Експозицію виставки складають понад тридцять живописних та графічних творів, написаних під час пленеру, відомими сучасними митцями з Києва, Одеси, Чернігова, Харкова, Кропивницького і навіть з Білорусі та Китаю, серед яких - народний художник України Анатолій Горбенко, заслужені художники України Анатолій Кравченко та Леонід Заборовський, члени Національної Спілки художників України Світлана Аношкіна, Ольга Аль-Хадж, Тетяна Діденко, Сергій Дуплій, Анатолій Шаповалов, Юрій Вінтенко та Валерій Давидов, а також Ленур Веліляєв, Юрій Платонов та Цзянь Лю.

Колоритні пейзажі яскраво відображають архітектуру історичного центру нашого міста, вируюче життя його мешканців, а також ліричні весняні краєвиди степового краю.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!