Всеукраїнський турнір з боксу пам’яті заслуженого тренера України Віктора Зверєва

06.06.2017–11.06.2017
06.06.2017–11.06.2017

У Кропивницькому відбудеться другий відкритий Всеукраїнський турнір з боксу пам’яті заслуженого тренера України Віктора Зверєва. З 6 по 11 червня на факультеті фізичного виховання ЦДПУ ім. В.Винниченка відбудуться боксерські бої команд з усієї України. На змаганнях представлять чоловічу збірну команду України до 22 років та інших спортсменів.

Початок турніру о 12:00.

Урочисте відкриття - 6 червня о 15.00.

Нагадаємо, відкритий Всеукраїнський турнір з боксу пам’яті заслуженого тренера України Віктора Зверєва започатковано у минулому році. Тоді у змаганнях взяли участь 92 спортсмени з 14 областей України. Кіровоградщина була представлена 14 спортсменами.

Віктор Зверєв був головним тренером молодіжної збірної України з боксу, заслуженим тренером України. З його ім’ям пов’язані найвагоміші успіхи та здобутки українського боксу за останні роки життя. Під його керівництвом українська молодіжна виборювала першість на чемпіонатах Європи та голосно про себе заявляла на чемпіонатах світу. Саме під керівництвом Віктора Павловича представник молодіжної збірної України Раміль Гаджиєв, приніс перше для нашої держави золото юніорських Олімпійських ігор.

За часів особистої боксерської кар’єри Віктор Зверєв виборював титул найкращого боксера Європи з боксу серед молоді 1976 р. Вагомі здобутки, як на внутрішній, так і на міжнародній аренах принесли йому визнання як видатному боксеру, а згодом здобуті навики дозволили стати одним з провідних спеціалістів нашої країни.

Помер Віктор Зверєв 5 серпня 2015 року.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!