Шлях до майстерності

08.06.2017
08.06.2017
Бібліотека імені Тараса Шевченка
Кировоград, ул. Шевченка, 5\22

8 червня 2017 року об 11.00 в малій галереї Кіровоградського обласного художнього музею – у відділі підліткового читання і організації змістовного дозвілля дітей обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченка відбудеться відкриття виставки робіт студентів І курсу художньо-графічного відділення мистецького факультету Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Крістіни Повалій, Дар'ї Костюк, Романа Ткаченка «Шлях до майстерності».


Повалій Крістіна Дмитрівна, народилась у 1998 році у м. Кіровоград, у 2013 році з відзнакою закінчила Кіровоградську дитячу художню школу імені Олександра Осмьоркіна, у 2016 році закінчила загальноосвітню школу №31.
Костюк Дар’я Юріївна, народилася у 1999 році у м. Кіровоград, у 2012 році закінчила Кіровоградську школу мистецтв (с. Нове), у 2016 році закінчила загальноосвітню школу №10.
Ткаченко Роман Сергійович, народився у 1995 році у м. Кіровоград, у 2011 році з відзнакою закінчив Кіровоградську дитячу художню школу імені Олександра Осмьоркіна , у 2011 році закінчив загальноосвітню школу №3, після закінчення якої навчався в Кіровоградському будівельному коледжі, який закінчив у 2015 році.

Усі троє під час навчання в художній школі та школі мистецтв брали участь у різноманітних конкурсах та виставках, зараз навчаються на І курсі художньо-графічного відділення мистецького факультету Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка за спеціальністю «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво та реставрація».

Відкриття виставки стало можливим завдяки давній співпраці обласного художнього музею з членом Національної спілки художників України, викладачем кафедри образотворчого мистецтва та дизайну мистецького факультету Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Валерієм Давидовим.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!