Гастролі опери-реквієм “Iyov”

30.08.2017
30.08.2017
Музыкально-драматический театр им. Кропивницкого
Кировоград, Театральная площадь

У середу, 30-го серпня о 19.00 у Кропивницькому - гастролі опери-реквієм “Iyov”. IYOV - це новий звук всередині препарованого роялю та на межі можливостей солістів. Зрозумілий, хвилюючий, приємний для вух навіть не експертів в академічній музиці. А ще ударні, віолончель, біблійські монологи, театр, бароко і середньовіччя. Вальс, тріпхоп, бітбокс. Це все про оперу.

Сюжет її простий: за книгою Йова з Біблії, і рідний для українців: тих, хто щодня шукає віру. Значно ширший за простий біблійний, і зі справжнісіньким хеппі-ендом. Не будемо хвалитися, просто факт: кожного разу усі квитки розходилися як еклери в антракті. Не будемо натякати, просто запрошуємо на фестиваль "Кропивницький" - зіграємо її там.

Режисер: Влад Троїцький Музика: Roman Grygoriv, Elias Spricht Виконавці: Maryana Golovko (сопрано), Анна Марич (сопрано),Oleksandra Mailliet (меццо-сопрано), Tetyana Troitskaya (голос), Andrey Koshman (баритон), Руслан Кирш (баритон), Жанна Марчинская(віолончель), Андрей Надольский (ударні), Roman Grygoriv (рояль, диригент), Elias Spricht (рояль).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!