Вано Крюґер, Ігор Астапенко, Олександр Мимрук в Кропивницькому

10.11.2017
10.11.2017
Тайм клуб "Берлога"
Кировоград, ул. Большая Перспективная, 62

10 листопада о 18.00 "Берлога" запрошує на вечір сучасної поезії

Вано Крюгер (справжнє ім'я - Іван Коломієць) - український поет
Естет і абсентьє. Некрокомуніст.
Один з найепатажніших поетів сучасності. Епіграфами Крюгер ставить рядки революційних та радянських політичних пісень («И вновь продолжается бой...»). Друкувався на порталах «Сумно?», «Рожевий Слоник», «Захід-Схід», «Буквоїд», «Інша література», в часописі текстів і візій «Четвер», в ґазеті нової молоді «Бійцівський Клуб», в незалежному культурольоґічному часописі «Ї», в часописі «Критика», в ґазеті «Post-Поступ» та інших. Учасник багатьох літературних фестивалів, серед яких «Сліва-фест», «Нова абетка», Країна мрій, «Київська барикада», «День незалежності з Махном», «Київські лаври», «Fort:Misia», «Потяг до Яремче», «Березневі коти», «Гоголівка», «ГогольFest», «Ноосфера», міжнародний літературний фестиваль у Львові та інші.

Ігор Астапенко народився 16 березня 1992 року у місті Біла Церква. У2015 році закінчив КНУ ім.Т.Шевченка (Інститут філології).

Публікувався в газетах: «Літературна Україна», «Українська літературна газета», «Україна молода», «Література і життя», «Гарний настрій»; альманахах: «Свій-й-танок», «Сполучник»; англомовній антології «Terra poetica».

Учасник Книжкового арсеналу, Львівського форуму видавців, ГогольФесту, «Мистецької платформи», «Арт-ковчегу», фестивалю Об’ємної поезії, Міжнародного поетичного фестивалю «Terra poetica» тощо.

Окремі вірші перекладені італійською, російською, білоруською, англійською, польською, грузинською, чеською мовами. Автор поетичної збірки «Щільник» (2015).

Олександр Мимрук – поет, журналіст. Народився 1989 р. в місті Ульяновка (тепер Благовіщенське) Кіровоградської області. Лауреат літературної премії видавництва «Смолоскип», переможець поетичного конкурсу «Урба-перехрестя» та гранд-фіналу конкурсу «Гайвороння», фіналіст «Молодої республіки поетів». Автор поетичної книжки «Цукровик» (2017; Видавництво «Смолоскип»).Поезія Мимрука ностальгійна та відверта, хоч і трохи інтровертна. Цю барикаду не візьмеш так сходу, починаючи з назви збірки. "Цукровик" - це шось ніби знайоме, але ти у тому не впевнений на всі 100. Олександрові не дорікнеш і в не-кінематографічності віршів. Особливо тут кидається в очі розділ "Німе кіно". Його поезія буквально дихає "мертвим індастріелом". Разом із тим вона дихає й "Дворами винограду"

Вхід 50 грн



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!