Чудернацькі тваринки. Малюємо небилиці

27.01.2018
27.01.2018

У суботу, 27 січня, об 11.00 у відділі мистецтв відбудеться відкриття виставки дитячих робіт «Чудернацькі тваринки. Малюємо небилиці». Тема виставки – візуалізація фантазії та образна уява, яка, на жаль, для більшості викладачів та батьків несерйозна. Дитяче фантазування багато хто недооцінює, плутаючи поняття «брехня» та «вигадка». Створюючи те, чого не буває, у дітей розвивається креативність, асоціації та найбільше - нестандартне мислення, і саме образотворче мистецтво – це засіб, такий собі своєрідний інструмент розвитку. Адже малювати можна все, що підкаже дітям їхня фантазія. Саме за допомогою цього простого заняття діти відкривають свій внутрішній світ та шукають однодумців за допомогою мови образів.

На виставці буде презентовано творчість учнів старшого викладача факультету дизайну Кіровоградського інституту ВНЗ «Університет сучасних знань» Ірини Михайлівни Зантарії. Це - незвичні роботи, теплі, цікаві, фантастичні!

Дорослі перестали вірити у казки та впевнені, що на землі не залишилося незвичайних тварин, проте, завітайте на цю чудову виставку та на хвильку пориньте у світ дитячих небилиць і відчуйте смак сучасного мистецтва.

Запрошуємо до відділу мистецтв (І поверх) обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.

Вхід - вільний.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!