«Золотой Век» в 1/4 фіналу плей-оф Вищої ліги

04.04.2018
04.04.2018
Факультет физического воспитания
Кировоград, ул. В. Пермская, 3

Усі на баскетбол! Настав час вирішальних ігор за медалі Вищої ліги ХХVII чемпіонату України з баскетболу! У середу, 4 квітня, кропивницький БК «Золотой Век» в рамках першого матчу 1/4 фіналу прийматиме на власному майданчику БК «РІВНЕ». Початок гри о 16:00. Місце зустрічі незмінне – спортзал ФФВ ЦДПУ ім. В. Винниченка. ВХІД ВІЛЬНИЙ!

Згідно регламенту турніру, команди, що посіли на першому етапі місця в кожній групі з 1 по 4, грають за системою плей-оф матчі 1/4 фіналу (1 пара – 1 місце групи А – 4 місце групи Б, 2 пара – 2 місце групи А – третє місце групи Б, 3 пара – 3 місце групи А – 2 місце групи Б, 4 пара – 4 місце групи А – 1 місце групи Б).

Таким чином, посівши у своїй «Групі 2» третю сходинку, БК «РІВНЕ» потрапив у плей-оф на БК «Золотой Век», який фінішував у «Групі 1» другим. У цю середу команди проведуть першу гру 1/4 фіналу у Кропивницькому, а вже за декілька днів – матч-відповідь у Рівному.

Поєдинки за системою плей-оф в 1/4 фіналу команди гратимуть до двох перемог. Перший та, за необхідності, третій матчі плей-оф проводяться на майданчику команди, що посіла вище місце на першому етапі, другий матч грається на майданчику команди, що посіла нижче місце на першому етапі.

До звітних протистоянь із рівнянами підопічні Георгія Ступенчука підходять у гарному настрої. Команда впевнено перемогла у двох заключних поєдинках в групі юних гравців «Дніпра-2». Поступово порожніє і лазарет команди. Єдиним неприємним моментом стало пошкодження молодого гравця команди Владислава Лукінського, якого той зазнав, допомагаючи вирішувати турнірні завдання «Золотому Веку-2» у першому матчі заключного туру Першої ліги.

Відтак, на фоні не найскладнішого суперника, з яким кропивничани зустрічалися у заключних іграх регулярного чемпіонату, головний тренер «золотих» задіяв гравців, які нещодавно відновилися від складних травм. Зокрема, ігровий час отримали донедавна травмовані лідери команди Олександр Дробязко і В’ячеслав Моторчук, які відразу ж допомогли команді розгромити дубль дніпрян. І якщо, за словами Георгія Ступенчука, В’ячеслав Моторчук ще відчував дискомфорт під час гри, то Олександр Дробязко почувається значно краще, що й продемонстрував у другій грі з «Дніпром-2», записавши до свого активу 13 набраних очок. І хоч до матчів з БК «РІВНЕ» залишилося всього нічого, Олександр має усі шанси остаточно повернути впевненість у свої дії на майданчику і суттєво допомогти кропивничанам у боротьбі під щитами.

То ж, не пропустіть! Середа, 4 квітня. Спортзал факультету фізвиховання ЦДПУ. 1/4 фіналу. БК «Золотой Век» – БК «РІВНЕ-ОШВСМ». Початок зустрічі о 16:00. ВХІД ВІЛЬНИЙ! Підтримаймо улюблену команду на її шляху до нових перемог!

Прес-служба БК «Золотой Век»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!