Конкурс на участь у Школі Толерантності в Кропивницькому

06.04.2018
06.04.2018

Запорізький обласний благодійний фонд «Гендер Зед» та громадська організація «Мережа ініціативної молоді» оголошують про початок відбору на тренінг для студентства та молодих спеціалістів та спеціалісток педагогічних та соціально-психологічних спеціальностей на тему СОГІ (сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності).

Захід розрахований на учасників та учасниць з міста Кропивницького та Кіровоградської області. Тренінг пройде з 14 по 16 квітня 2018 року, у м. Кропивницькому.

Бажана умова участі: за результатами тренінгу учасники та учасниці мають передати/використати отримані знання на своєму місці роботи чи в своєму (професійному) оточенні. Наприклад, завдяки проведенню лекції, семінару, міні-тренінгу по темі Школи Толерантності.

Під час тренінгу розглядатиметься ключова інформація стосовно ЛГБТІ, сексуальної орієнтації та ґендерної ідентичності, коректної лексики, наукового погляду на гомосексуальність тощо.

Окрім теоретичної частини учасники та учасниці матимуть практичні завдання під керівництвом досвідчених тренерів та тренерок. Учасникам/цям будуть запропоновані: кіноклуби з дискусіями та спілкування з «живими книгами» — представниками/цями ЛГБТ-спільноти, які зможуть особисто відповісти на будь-які питання, що пов’язані з їхньою сексуальною орієнтацією чи гендерною ідентичністю.

По закінченню учасники та учасниці тренінгу отримають сертифікати.

Деталі: Участь у тренінгу є безкоштовною. Організатори відшкодовують витрати на проживання, харчування, проїзд учасників та учасниць проекту. Тренінг проходитиме повних три дні: з суботи по понеділок. Участь в тренінгу протягом триденного періоду є обов'язковою умовою. У разі потреби організатори надають підтвердження відсутності на роботі/навчальних заняттях (офіційний лист).

Щоб взяти участь в заході, будь ласка, заповніть аплікаційну форму: https://goo.gl/forms/wgyN3l0XaVMLqcix2

Заявки приймаються включно до 6 квітня 2018 року. Відібрані учасники та учасниці отримають відповіді до 07 квітня 2018 року.

У разі виникнення запитань звертайтесь за телефоном: 0504541600 або електронною поштою: vitvitsky.genderz@gmail.com



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!