Драйвове літо

23.07.2018–28.07.2018
23.07.2018–28.07.2018
Бібліотека ім. Є. Маланюка
Кировоград, ул. Декабристов, 6\15

Прийшло літо і довгоочікувані літні канікули в самому розпалі. Це чудовий час, щоб знаходити нових друзів, навчатися чомусь новому та весело проводити час. Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва спільно з Кропивницьким кошем УДЮТ «Січ» запрошують юнаків та дівчат віком від 10 до 15 років креативно провести свої канікули та стати учасниками патріотичний арт-табору «Драйвове літо». Табір діятиме на базі бібліотеки з 9.00 до 16.00 з 23 по 28 липня.

Під час перебування у таборі діти навчаться практичним і корисним навичкам, тренуватимуть в собі лідерські якості, проявлятимуть себе, навчаться логічно мислити під час патріотичних читань. В дітях будуть виховувати витривалість, силу духу, любов до своєї Держави та культури. Під час походу на природу учасники табору, разом з батьками, навчатимуться як правильно поводитися в лісі, як вирішувати складні ситуації в похідних умовах, як розкласти намет, дотримуватися порядку, не смітити, вести бесіду і впевнено почувати себе в колективі, тощо.

Кожен день табору буде цікавим та насиченим різноманітними майстер-класами, квестами, руханками, патріотичним забавами, флешмобами та іншими розвагами.

До проведення табору долучилися багато партнерів. Серед них - Управління патрульної поліції в Кіровоградській області, центр оперативної тактичної підготовки «Цитадель», Управління ДСНС України у Кіровоградській області, волонтерка Корпусу миру Гейл Нілі, майстрині Світлана Хавроненко, Ольга Краснопольська, Оксана Нетребенко, Юлія Абрамова, Олена Завірюха, Наталія Таратута та інші.

Не втрачайте нагоду весело та цікаво провести своє літо, швидше до нас на патріотичний арт-табір «Драйвове літо». Кількість учасників обмежена. Для участі в таборі реєструйтесь на сторінці бібліотеки в мережі Facebook за посиланням

За додатковою інформацією звертайтесь: 0954712767 – Тетяна, 0501527990 – Альона.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!