Індекс бюджетної прозорості

19.02.2019
19.02.2019

ГО «Територія успіху», регіональний партнер Громадського Партнерства «За прозорі місцеві бюджети!» запрошує у вівторок о 10-00 взяти участь у презентації оцінки прозорості бюджету на 2018 р. міста Кропивницький, що відбудеться у приміщенні Громадського офісу (будівля ОДА, вхід з вулиці Дворцової, 4 поверх)

Оцінювання відкритості та доступності бюджетної інформації та бюджетних рішень, а також глибини та якості залучення громадян до бюджетного процесу здійснювалось за використанням Методології оцінки прозорості місцевих бюджетів, яка була розроблена групою експертів Громадського Партнерства «За прозорі місцеві бюджети!» в співпраці з Асоціацією міст України та науковцями Національної академії державного управління в рамках проекту Фонду Східна Європа «Публічні бюджети від А до Я» за підтримки Європейського Союзу.
Індекс бюджетної прозорості є простим у розумінні, базується на математичній моделі, може виводитись щороку, а результати оцінювання є повністю підтвердними, щоб кожен міг бачити: кожна оцінка виставлена обґрунтовано. Кожен етап бюджетного процесу розглядається через призму трьох параметрів — це відкритість інформації, прозорість рішень, використання інновативних практик.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!