​Півфінальний тур обласного чемпіонату шкільних команд КВН сезону 2018/2019 року

22.02.2019–23.02.2019
22.02.2019–23.02.2019

Протягом двох днів - 22 та 23 лютого - у стінах Кіровоградського обласного ЦДЮТ відбудеться півфінальний тур обласного чемпіонату шкільних команд КВН сезону 2018/2019 року. Загальна тема чемпіонату – «Мистецький сезон».

Під час відбіркового етапу команди, які пройшли у півфінал, отримали індивідуальні теми – літературні жанри, з якими працюватимуть в наступному етапі.

Півфінальна гра включатиме 3 конкурси: привітання, «озвучка» та ШТЕМ. Десять команд з різних куточків нашої області вийдуть на сцену, щоб позмагатися за своє місце у фіналі. Гра обіцяє бути цікавою, оскільки радувати дотепними жартами будуть не тільки постійні учасники чемпіонату, а й команди-новачки, які гучно заявили про себе під час відбіркового етапу.

Команди готуються до виступів за підтримки досвідчених гравців-гумористів. Серед них Ярослав Ярошевський, Олександра Крикун, Юрій Тушевський, Дмитро Крендель, Максим Зарва. Спілкування та співпраця з тренерами якісно змінили рівень чемпіонатів.

Контактна інформація: вул.Шульгіних 36, тел.:0522-32-15-81, сайт Кіровоградського обласного ЦДЮТ- http://ocdut.kr.ua/, e-mail: ocdut@ukr.net



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!