Воркшоп з анімації у Знам'янці

21.03.2019
21.03.2019

Інтерактивний воркшоп зі створення мультфільмів та активізації молодих виборців проведуть у четвер 21 березня у Знам'янському професійному ліцеї експерти проекту "реАнімація виборців" - представники студії Ridni animation та координаторка проекту у Кіровоградській області - Ольга Гріднєва.


У рамках воркшопу ученики та учениці ліцею не тільки обговорять тему, чому молоді варто брати участь у голосуванні як прояві демократії, але й навчаться власноруч створювати мультфільми.

Проект "реАнімація виборців" втілює у 2019 році громадська організація «Турбота» за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Проект спрямований на підвищення активності молоді - учнів професійно-технічних навчальних закладів (ПТНЗ) Кіровоградської, Черкаської та Полтавської областей під час Президентських та Парламентських виборів шляхом використання анімації та привернення уваги молодіжної аудиторії до важливості свідомого голосування із подальшою їх активною участю у виборчому процесі.

Партнери проекту - громадська організація «Культурний діалог» (м. Кременчук) та громадська організація «Fly Media» (м. Черкаси), а також анімаційна студія «Ridni Animation» (м. Київ).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!