Презентаціяя збірок гумору Володимира Поліщука

01.04.2019
01.04.2019

До Дня сміху презентуються збірки гумору Володимира Поліщука “Дурна голова рогам спокою не дає” та “Весільний генерал — майор міліції”

1 квітня 2019 року о 14.00 до Дня сміхуу відділі мистецтв відбудеться презентація збірок гумористичних творів Володимира Поліщука “Дурна голова рогам спокою не дає” та “Весільний генерал — майор міліції”.

Писати гуморески та сатиричні мініатюри Володимир Васильович розпочав ще у далекому 1979 році і друкував їх у престижних газетах “Літературна Україна”, “Литературная газета”, у журналах “Вітчизна”, “Україна”, “Перець”, “Крокодил”.

У книгах зібрані усмішки, курйозні та смішні пригоди, які сталися з автором та його колегами під час служби в органах внутрішніх справ.

Усі історії, описані у збірках - дотепні і смішні. Вони певним чином характеризують українське суспільство з усіма його вадами і чеснотами. І дають нам зрозуміти, що гумор - “панацея” від жорстоких реалій нашого життя.

Тож усіх шанувальників гумору запрошуємо на презентацію книг“Дурна голова рогам спокою не дає” та “Весільний генерал — майор міліції”.

Вхід - вільний.

Коротка довідка:

Поліщук Володимир Васильович — журналіст, краєзнавець, літератор.

Народився 21 червня 1959 р. у с. Підвисоке Новоархангельського району Кіровоградської області.

Закінчив Підвисоцьку СШ (1976), Вінницький політехнічний інститут (1981), Національну академію внутрішніх справ України (Київ, 1999).

Працював кореспондентом газети “Будівельник” тресту “Кіровоградбуд” (1986-1992), начальником прес-служби центру громадських зв'язківУВС у Кіровоградській області (1992-2005). Полковник міліції у відставці.

Друкуватися почав з 1979 р.

Автор книг: “Зроблено в Єлисаветграді” (2014), “Будинок, якого уже немає»(2014), “Неатрибутоване місто” (2015), “Там, де Інгул круто вився” (2016), “Сто років тому” (2018), “Час псевдонімів і робкорів” (2018) та ін.

Лауреат премій: обласної краєзнавчої імені Володимира Ястребова (2018), міської журналістської імені Віталія Ципіна (2018).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!