Конкурс "Шкільна журналістика-2019"

19.04.2019
19.04.2019

Факультет філології та журналістики Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка у партнерстві з Агенцією сталого розвитку «Хмарочос» запрошують учнів ЗОШ І-ІІІ ступенів Кіровоградської області взяти участь у конкурсі «Шкільна журналістика», який буде проводитися в таких номінаціях:

«Майбутній журналіст»,
«Фотожурналіст»,
«Тележурналіст».
Спеціальні номінації:
«Лонгрід»,
«Рецензія/Відеорецензія на книгу».
Тема особливої уваги цього року – роль активної молоді у змінах в громадах.
Для участі в конкурсі необхідно до 2 квітня 2019 року надіслати поштою (у тому числі електронною) або передати власноруч роздруковані матеріали із заявкою (форма додається).
Адреса: Україна, 25006, Кропивницький, вул. Шевченка, 1, кафедра журналістики, видавничої справи та редагування (аудиторія № 409 п'ятиповерхового корпусу). Електронна адреса: konkurskdpu@gmail.com
Оголошення переможців і вручення нагород відбудеться 19 квітня 2019 року на факультеті філології та журналістики Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. Про точний час і місце вручення нагород учасників буде поінформовано додатково.
Перед церемонією нагородження відбудуться тренінги та майстер-класи з журналістики, які проведуть відомі журналісти м. Кропивницького. Запрошуються всі охочі.
«Майбутній журналіст»
До конкурсу приймаються індивідуальні журналістські матеріали. Жанр публікації обирається автором.
ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ СТАТЕЙ
1. Обсяг: 1-2 сторінки формату А-4.
2. Шрифт: Times New Roman, 14 кегль, інтервал 1,5. Поля: з усіх боків – 2 см.
3. Розміщення: у верхньому лівому куті вказати прізвище та ім'я автора і навчальний заклад. Нижче великими літерами – ЗАГОЛОВОК. Далі з нового рядка основний текст.
«Фотожурналіст»
До конкурсу подаються тільки авторські фотографії, які б яскраво представляли життя Вашого міста, селища, села у всьому його різноманітті. Формат за вибором автора, але не менший 10 × 15. Прохання: для конкурсу обрати не більше 3 фотографій.
«Тележурналіст»
До конкурсу подаються самостійно підготовлені, відзняті й змонтовані відеоматеріали, які показують життя Вашого навчального закладу. Приймаються індивідуальні або групові роботи. Готовий сюжет потрібно завантажити на YouTube-канал, у заявці подається посилання на нього.
«Рецензія/Відеорецензія на книгу»
До конкурсу подаються самостійно підготовлені, аналітичні текстові або відеорецензії на книги, що побачили світ у 2015-2019 роках і не входять до шкільної програми. Текстова рецензія оформлюється згідно з вимогами до номінації «Майбутній журналіст», відеорецензія – згідно з вимогами до номінації «Тележурналіст».

«Лонгрід»

До конкурсу подаються індивідуальні авторські матеріали, оформлені на лонгрід-платформах, наприклад Tilda.
Додаткову інформацію можна одержати в координатора конкурсу – Шульги Дмитра Олександровича, телефон 0638462717



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!