Твій текст: Від простого до креативного

20.04.2019
20.04.2019
​Бізнес-школа «WAKE UP»
Кропивницький, вулиця Чикаленка, 1-а

Текст, написаний вами, це ніби відбиток пальця. Це щось індивідуальне і неповторне. Принаймні, ми віримо, що так має бути. А ще текст завжди треба редагувати. Прибирате все зайве і несуттєве, формуючи свій неповторний інфостиль. Особливо, якщо ви хочете писати впливові тексти.

Саме тому Бізнес-школа "WAKE UP" підготувала чергове корисне навчання на тему «Твій текст: Від простого до креативного». Протягом одного дня - в суботу 20 квітня (з 9.30 до 16.30) ми з вами розберемо складові інфостилю, поговоримо про редагування текстів, про основи креативного письма та написання текстів для соціальних мереж. З вами працюватиме досвідчена тренерка – завідувачка кафедри журналістики, видавничої справи та редагування, авторка кількох посібників та численних статтей, авторитетна й харизматична Наталя Фенько.


Участь у навчанні – тільки за попередньої реєстрації. Вартість участі – 450 грн. з людини за умови передоплати. Якщо ви хочете прийти на сам тренінг і заплатити у день заняття, це буде коштувати 500 грн. з людини. Маєте додаткові питання? Хочете зареєструватися? Телефонуйте, пишіть (Вайбер, Телеграм), щоб взяти участь у тренінзі або дізнатися більше: 050-321-39-19 Вікторія Талашкевич і 066-328-40-48 Zhanna Sichkar



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!