​Яким буде Третій Кропивницький півмарафон?

13.05.2019
13.05.2019
Кіровоградський прес-клуб
Кіровоград, вул. Чикаленка 1-а

У понеділок 13 травня 2019 року о 15:00 у Прес-клубі реформ відбудеться прес-конференція за участі організаторів головної бігової події міста.

Цієї весни у нашому місті пройде вже Третій Кропивницький півмарафон (Krop Half Marathon), який організовують біговий клуб Kro Run Club, ГО «Клуб прогресивних ініціатив» та управління молоді та спорту міста. Півмарафон відбудеться 26 травня і є проектом Громадського бюджету 2019.Маршрути забігу переважно пролягатимуть через проспект Винниченка і набережну р. Інгул. Старт і фініш забігу – на проспекті Винниченка біля парку «Козачий острів». Про все це і не тільки розкажуть:

-Іван Поліщук - директор «Krop Half Marathon»

-Станіслав Зелінський - технічний директор «Krop Half Marathon», голова ГО «Клуб прогресивних ініціатив»

-Вікторія Семененко - директорка МБФ «Дивожиття»

-Сергій Колодяжний - начальник управління молоді та спорту міської ради

Цьогорічний забіг включає 4 дорослих дистанції і дистанції для дітей до 12 років. Найбільша і наймасовіша дистанція - HALF MARATHON (21км), ЕСТАФЕТА з 4 учасників на 16,5 км, ГАРЯЧА ДЕСЯТКА (10 км), FUNRUN (5 км). Благодійний забіг – МИЛЯ ДОБРА (1,8 км), в якому всі зібрані кошти будуть передані міжнародному благодійному фонду «Дивожиття». Для участі необхідно пройти процедуру реєстрації і сплатити стартовий внесок https://athletic-events.com/events/532 Дитячі забіги залежно віку будуть на 500 м, 200 чи 100 м. Важливим нововведеням буде вимірювання результатів за допомогою електронної чіпової системи, що дозволить швидко і точно отримати результат.Для учасників передбаченні камери схову, роздягальня, пункти харчування, освіження та гідратації на маршруті, допомога волонтерів Червоного хреста, туалети.Кожен учасник дорослих дистанцій, окрім МИЛІ ДОБРА, отримує металеву медаль фінішера, що повторює фігуру Фортечних валів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!