Бібліофестиваль на Великій Перспективній

22.05.2019
22.05.2019

22травня з 12.00 до 16.00 в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д.І.Чижевського відбудеться «Бібліофестиваль на Великій Перспективній», присвячений 120-річчю заснування бібліотеки і 125-річчю від дня народження вченого Дмитра Чижевського.

Загалом для відвідувачів підготовано близько півсотні локацій від захоплюючих презентацій до майстер-класів, розташованих як у бібліотеці, так і на прибудинковому майданчику.З 12.00 до 14.00 відбудеться зустріч з місцевими дитячими письменниками «Літературна дегустація», о 12.30 - інтерактивна презентація художніх робіт «Подорожуючи світом» Наталії Кришні (Інтернет-Центр). О 14.00 - мистецька презентація «Від вокзалу до міськсаду»: листівки Андрія Ліпатова та фото Юрія Тютюшкіна.

Прибудинковий майданчик має кілька локацій: книжкову з виставкою «Книги-рекордсмени» (тут ви зможете побачити найбільші, найтовщі, шрифтом Брайля - загалом дивовижні книги з фондів бібліотеки), сучасну фотозону, містечко майстрів, ігри.

Звісно, буде багато музики і розваг: майстер-клас латиноамериканських танців цифрове піаніно з вільним доступом протягом дня.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!