Фінанси та облік згідно з теорією обмежень (ТОС)

20.06.2019
20.06.2019

Для кого: Власників бізнесу, генеральних, операційних та фінансових директорів, головних спеціалістів з організації управлінського обліку і звітності малих та середніх підприємств.

Місце проведення: м. Кропивницький, Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата (вул. Преображенська, 79-А), к. 214
У багатьох проектах ми зустрічаємо або прямий запит на надання консультацій із визначення методології оцінки результатів компанії, підрозділів, управлінських рішень, або ж бачимо наслідки хибної оцінки, яка шкодить компаніям.
Учасники отримають розуміння того, чому класичні (найрозповсюдженіші) підходи можуть вести до погіршення ситуації та пропрацюють альтернативні рішення. Буде використано декілька практичних завдань для засвоєння матеріалу та запропоновано приклади ефективних рішень від українських компаній. Учасники отримають вичерпні знання, які дозволять їм використати запропоновані методології у своїх компаніях та отримати очікувані результати у стислі терміни окупності, росту прибутковості, синхронізації підрозділів тощо.
Тренінг проводиться в рамках ініціативи EU4Business за підтримки Європейського Банку реконструкції та розвитку в Україні. Навчання інтерактивне, включає практичні вправи.
Вартість участі в одноденному тренінгу "Фінанси та облік згідно з ТОС. Показники та правила оцінки для прийняття правильних управлінських рішень" складає 1390 грн за 1 учасника. У вартість входять роздаткові навчальні матеріали, а також легкий сніданок, кава, обід.
Програма тренінгу: https://is.gd/ScygaH
Для участі у тренінгу обов'язково заповніть реєстраційну форму за посиланням https://form.jotformeu.com/91344695801360 не пізніше 14 червня 2019 р.
Реєструйтеся, кількість місць обмежена!
За додатковою інформацією звертайтеся за електронною поштою kropyvnytskyi@bisc.org.ua або за телефоном (050) 6123398.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!