Клуб рестораторів запрошує на Фестиваль у Скопіївку

24.08.2019
24.08.2019

На день незалежності 24-го серпня у селі Скопіївка, що у Добровеличківському районі на Кіровоградщині, вже багато років проходить масштабне свято - фестиваль «Ми - украінці!». За останні роки хедлайнерами фестивалю були Руслана, Олег Скрипка, гурт «Здоб ши здуб» та інші. Хедлайнером на фестивалі виступатиме гурт "Made in Ukraine".


Крім концерту і розваг, на фестивалі відвідувачі завжди могли придбати смачну іжу та напої. Цього року керівництво селища Скопіївка звернулося до Клубу рестораторів Кропивницького із пропозицією повністю організувати продаж смаколиків на фестивалі.

«Ми знаємо про високий рівень організації Фестивалю вуличної їжі, що його проводить Клуб рестораторів у Кропивницькому, і цього разу хочемо, щоб на фестивалі «Ми – українці!» все було організовано якнайкраще», - розповів нам заступник Добровеличківського селищного голови Сергій Бойченко.

Очільниця Оргкомітету по контактах із Скопієвкою від Клубу рестораторів є Ірина Маркова, власниця кейтерингової компанії "Авокадо". Вона розповідає, що участь у фестивалі братимуть:
- кафе "Зефір"
- кафе "Алсан"
- кафе "Камелія"
- паб "Гарячі перці"
- ну, і "Авокадо-Кейтеринг".

Приїздіть у Скопіївку! Якщо хочете знати більше про фестиваль і про діяльність Клубу рестораторів, будь ласка, підписуйтеся на чат-бота Шеф і будьте у курсі справи. Тисніть на лінк



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!