РоверНіч

12.09.2019
12.09.2019
Музыкально-драматический театр им. Кропивницкого
Кировоград, Театральная площадь

Чи безпечно їздити велосипедистам вночі та у сутінках? Чи бачать водії ровери? Чи можуть діти і дорослі почуватися комфортно на вулицях Кропивницького?

Спільнота велосипедистів міста, підтримуючи створення першої велодоріжки у Кропивницькому, запрошує всіх бажаючи у четвер, 12 вересня.... зробити ніч - яскравою, а велосипедистів - видимими на дорогах!

- Ми проводимо першу нічну покатеньку "Ровер Ніч" - за прикладом колег із Ванкувера (Канада), тож пропонуємо всім бажаючим причепити на велосипед і на себе максимальну кількість світловідбивних елементів, світлодіодів, лампочок, блискіток - і приїхати у четвер, 12 вересня о 20.00 на Театральну площу, - запрошує Андрій Паливода, авто проекту першої велосипедної доріжки, поданого на Громадський бюджет.

Спочатку на площі відбудеться конкурс - і тим, хто буде найяскравішим і найбільш помітним журі вручить призи. Запрошуємо до журі журналістів, а також амбасадорів світловідбивного руху - Агенція сталого розвитку "Хмарочос" Після конкурсу та частина учасників, хто захоче, вирушить містом, щоб привернути увагу водіїв та пішоходів до питання безпеки дорожнього руху.

-
Наш партнер, магазин "Восход" обіцяє дати частину мигалок, блискіток та інших сяючих прибамбасів і діодних підсвіток у тимчасове користування для тих, хто не встигне собі знайти. Але краще підготуйтеся самі, щоб виграти призи!, - радить Андрій Паливода. І нагадує, що можна проголосувати за створення першої велосипедної доріжки на сайті міської ради: http://kropyvnytskyi-budget.e-dem.in.ua/#/project/7240 - або прийти щодня, і у вихідні, у будівлю міськради (візьміть паспорт!) і проголосувати там.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!