Сільвіо та інші

11.11.2019
11.11.2019

11 листопада о 18.00 ОУНБ ім. Чижевського запрошує глядачів до актової зали бібліотеки на безкоштовний показ біографічної трагікомедії «Сільвіо та інші» (режисер: Паоло Соррентіно, Італія, Франція, 2018). Показ відбувається у співпраці з компанією Артхаус Трафік.

У 2018 році стрічка була номінована у 13-ти категорія на здобуття «Срібної стрічки» Італійського національного синдикату кіножурналістів та отримала 5 нагород.

Сюжет фільму заснований на біографії одного з найзнаменитіших італійців Сільвіо Берлусконі. Його дитинство було не найщасливішим, але завдяки батькам він отримав пристойну освіту і, потрапивши в будівельний бізнес, почав багатіти й будувати свою імперію. У 57 років Берлусконі подався у велику політику і незабаром став головою Ради міністрів Італії, а потім ще тричі ставав главою уряду. Берлусконі був таким же успішним, як і скандальним. На божевільних вечірках і дорогих прийомах у Римі і на Сардинії, серед розпусти і калейдоскопу дівчат його завжди оточують найвпливовіші й найнебезпечніші люди, готові на все, аби отримати доступ до живої легенди.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!