Обережно, Фіксики!

24.11.2019
24.11.2019
Областная филармония
Кировоград, ул. Орджоникидзе, 8

24 листопада о 12:00 у Філармонії відбудеться ліцензійна вистава від творців мультфільму – «Фікси Шоу. Обережно, Фіксики!»

Що ви знаєте про фіксиків? Що вони лагодять механізми, живуть у всіх приладах і бояться людей? А чи знаєте ви, що фіксики люблять гратися, танцювати, співати пісні і веселитися?

Про це знає Геній Євгенович Чудаков, вчений зі світовим ім’ям. Він винайшов спеціальну машину для збільшення, щоб познайомити всіх глядачів з їх улюбленими фіксиками! Сімка з Ноликом з радістю погоджуються взяти участь в цьому експерименті і стають величезними… Фіксики із задоволенням граються з глядачами, змагаються один з одним, танцюють і співають фіксиспівки. Головне — це не потрапити на очі адміністратору залу, Умє Палатовнє! Адже вона не вірить в існування фіксиків…

А ви хочете дізнатися, як Сімка з Ноликом впораються зі злюкою адміністратором, та пограти з улюбленими героями і отримати неймовірну кількість позитивних емоцій? Тоді обов’язково приходьте на нове «Фікси Шоу»!

«Фікси Шоу» — інтерактивна вистава, яка дозволить кожній дитині взяти участь у дивовижних пригодах фіксиків. Ви миттєво схопитеся за планшет або телефон, адже це — єдине в Україні ліцензійне шоу від творців мультфільму.

На всіх чекають гіперреалістичні герої понад два метри заввишки, втілені творцями серіалу в технології 3D-принт, з голосами справжніх фіксиків: вони говорять на сцені, як на екрані; дивовижні декорації і спецефекти; ігри та веселощі.


Дійові особи: Сімка, Нолик, Ума Палатовна Занозіна, Геній Євгенович Чудаков.

Маленькі глядачі будуть у захваті!

Вартість квитків – 80-250 грн

Довідки за телефоном (066) 235-93-41

Дітям до 4-х років вхід безкоштовно без надання окремого місця у супроводі дорослих (квиток потрібний тільки дорослому).

Вистава розрахована на дітей від 3-х до 10-ти років.

Тривалість – 1 година.

Квитки можна купити за посиланням



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!