Виставка творів учнів та випускників Художньої школи

12.12.2019

Виставка творів учнів та випускників Художньої школи імені О.О.Осмьоркіна міста Кропивницького «Обличчя сьогодення» присвяченої 60-річчю відкриття школи до 127-ї річниці з дня народження художника і педагога О.О.Осмьоркіна - 12 грудня 2019 року о 16-00 год. в художньо-меморіальному музеї О.О.Осмьоркіна.

12 грудня 2019 року о 16-00 год. в художньо-меморіальному музеї О.О.Осмьоркіна відбудеться відкриття виставки творів учнів та випускників Художньої школи імені О.О.Осмьоркіна міста Кропивницького «Обличчя сьогодення», присвяченої 60-річчю відкриття школи, до 127-ї річниці з дня народження художника і педагога О.О.Осмьоркіна. Художня школа, якій в 1992 році з нагоди відзначення 100-річного ювілею з дня народження художника і педагога було присвоєно ім’я О.О.Осмьоркіна, розпочала свою діяльність восени 1959 року. Нині творчий педагогічний колектив працює під керівництвом директора Ганни Тимофієнко.

Досвідчені викладачі, багато з яких є членами Національної Спілки художників України та Національної Спілки майстрів народного мистецтва України, професійно передають дітям свої знання з живопису, рисунку, скульптури, декоративного мистецтва та історії світової образотворчості. Учні школи є активними учасниками та дипломантами міських, обласних, всеукраїнських та міжнародних виставок-конкурсів. На ювілейній виставці експонується понад 50 творчих доробків учнів різних вікових категорій та випускників школи останніх двох років. Вперше презентуються роботи учнів підготовчої групи, яку веде відмінник освіти України Ірина Зантарія.

Виставка є тематичною, оскільки представляє лише портретний жанр. Створені образи сучасників в різних художніх та декоративних техніках – акварелі, гуаші, олівця, гелевої ручки, а також аплікації, вражають емоційністю та характерністю зображених облич. Акцентом презентації виставки стане своєрідний перформанс – художні студії, під час яких учні працюватимуть за мольбертами, відтворюючи запропоновану натуру тінейджера - яскравого представника сучасної генерації. Створені портрети відразу займуть своє місце в експозиції виставки «Обличчя сьогодення».

Адреса:
Кропивницький, вул. Архітектора Паученка (Дворцова), 89
тел. (0522) 22-46-95.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!