Тренінг „Майстри спору - як вигравати дебати”

22.12.2019
22.12.2019
Креативний простір KOWO
Кіровоград, провулок Василівський, 10

У неділю, 22 грудня, з 12.00 до 17.30 в Креативному IT-просторі KOWO відбудеться тренінг „Майстри спору (як вигравати дебати)”.

Уявіть собі світ, у якому довелося б складати промови ледь не кожну хвилину. Страшний сон? А от і ні! Це світ, в якому ми живемо! Тому що дискусія – це і є складання коротких промов у ході діалогу. Це тренінг, на якому Ви: - ще більше підвищите реакцію мислення під час дискусії; - дізнаєтеся, як впоратися з каверзними питаннями та складними співбесідниками; - навчитеся вибудовувати стратегію переконання співбесідника та публіки. Різнобічну практику та новорічний колорит – забезпечено! :) Якщо Ви ведете складні переговори; плануєте виступати або вже виступаєте на телебаченні; у публічному полі захищаєте свої власні або колективні інтереси, тоді цей тренінг для Вас! Спікери: Василь Левицький – журналіст, письменник, співзасновник "Центру громадянської дипломатії"; Ігор Чорний – педагог, співзасновник і координатор "Центру громадянської дипломатії". Орг. внесок: 40 грн. на чай-каву і солодощі, а також канц. товари. Але хто не хоче користуватися закупленими ручками та зошитами, пити каву на перервах, може орг. внесок не платити. А просто може брати участь на рівних із іншими.

Детальна інформація та реєстрація на захід: https://www.facebook.com/events/2577374892543719,... або (099) 66–55–964 (Ігор).

Адреса проведення тренінгу: Пров. Василівський, 10, 5-ий поверх, Креативний ІТ-простір KOWO.

Отримай перевагу над опонентами!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!