Лідерство з WOW-ефектом

03.03.2020
03.03.2020
​Бізнес-школа «WAKE UP»
Кропивницький, вулиця Чикаленка, 1-а

Хочете знати як підвищити особисту ефективність? Як бути успішним? Як бути собою? Як стати впевненим в собі? Як вміти будувати якісні відносини з людьми? Як розуміти інших людей? Тоді записуйтесь на курс «Лідерство з WOW-ефектом», який вестиме Любов Яновська у Бізнес-школі «WAKE UP».


Ваші знання в сфері бізнеса важливі, але вміння управляти собою та комунікаціями з іншими людьми стає все ж головним. Учасники та учасниці отримають дієвий практичний інструментарій для пропрацювання себе і своїх якостей, а також мотивації, виявлення потреб та розкриття потенціалу співробітників.

Вартість участі - 5 000 грн. / з людини. Набираємо невелику групу (10-12 людей), тому поспішайте зареєструватися і зробити передоплату.

Перше заняття відбудеться 3-го березня 2020, а всього буде вісім занять (двічі на тиждень, по вівторках і п'ятницях з 17.00 до 20.00). Студії проходитимуть в Економіко-технологічному інституті Роберта Ельворті.

ПРОГРАМА КУРСУ

Модуль № 1 - Компетенції та риси лідера
Перше Заняття – «Лідерські компетенції та їх розвиток»
Друге Заняття – «Типи керівників, сценарії лідерства, довіра»

Модуль №2 - Емоційний інтелект
Третє Заняття – «Поняття ЕІ, вміння керувати реакціями, визначення потреб ,цінностей та установок»
Четверте Заняття – «Розвиток ЕІ, Самопізнання, саморегуляція, самомотивація, емпатія, управління відносинами»

Модуль №3 - Особиста ефективність
П’яте Заняття – «Управління часом ,управління енергією, баланс робота\відпочинок , шкідливі звички (планування, прокрастинація, контроль)»
Шосте Заняття – «Корисні звички» (Стан потоку, особисті кордони, дисципліна пунктуальність) Емоційне вигорання (симптоми, групи ризику, причини, способи боротьби)

Модуль №4 - Робота з людьми
Сьоме Заняття – «Типологія особистості «( Теорія поколінь, Типологія DISC, піраміда зрілості)
Восьме Заняття – «Команда (поняття, риси), Набір, комунікація, адаптація, навчання, контроль, делегування, мотивація, Корпоративна культура та лояльність (місія, візія, цінності)»
Екзамен, випускний!

Телефонуйте чи пишіть (Вайбер, Телеграм), щоб записатися у Школу і дізнатися більше: 050-321-39-19 (Вікторія Талашкевич) і 066-328-40-48 (Жанна Січкар).

Крім корисної практичної інформації, теоретичних викладок і спілкування в тісному колі однодумців, учасники та учасниці отримають робочий зошит і презентаційні матеріали. Також ви зможете випити чай / каву, щоб підкріпити свої сили під час занять, а після іспиту отримаєте сертифікати і фоторепортаж!

Про тренерку: Любов Яновська – керівниця бізнесу з шістнадцятирічним стажем. Вона з нуля збудувала школу англійської мови «WOW English». Своїм найбільшим досягненням вважає свій колектив, в якому понад тридцять найрозумніших і найактивніших викладачів. Школа «WOW English» має 15 філій у трьох містах України. Любов Яновська вже більше 10 років набирає, навчає і розвиває персонал, а також консультує керівників інших підприємств.

Про бізнес-школу: Бізнес-школа «WAKE UP» створена у 2017 році у Кропивницькому, займається питаннями неформальної освіти для дорослих. Місією «WAKE UP» є якісне навчання для людей, які розвивають власну справу, працюють на керівних посадах та займаються особистісним розвитком, а також розвиток місцевого експертного середовища.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!