​Всеукраїнська інформаційна кампанія - з нагоди Дня контрацепції

26.09.2020
26.09.2020

26 вересня відзначається Всесвітній день контрацепції. Щорічна інформаційна кампанія до Дня контрацепції спрямована на покращення обізнаності молоді, жінок та чоловіків репродуктивного віку про сучасні методи контрацепції та закликає робити усвідомлений вибір щодо власного сексуального та репродуктивного здоров'я.

Всеукраїнська Коаліція з репродуктивного здоров’я та планування сім’ї долучається до інформаційно-просвітницької кампанії вже 7 рік поспіль. Цього року, через карантинні обмеження, кампанія проходить у режимі онлайн. Члени Коаліції на своїх сторінках у соціальних мережах та на сайтах будуть поширювати перевірену та цікаву інформацію про сучасні методи контрацепції, а також ті інформаційні джерела та ресурси, що допоможуть підвищити обізнаність щодо здоров’я та безпечних взаємин.

COVID19 та карантин змінили життя, але турбота про майбутнє та сама – планування сім‘ї й усвідомлене батьківство.

Цільові аудиторії:

Ø підлітки та молодь

Ø жінки й чоловіки репродуктивного віку

Меседжі кампанії:

Ø Під час карантину і завжди – сім’ю плануй відповідально

Ø Усвідомлене батьківство – щаслива сім'я

Ø 2020 рік. Нові: маска, рукавички, санітайзер. Незмінні: планування сім‘ї та засоби контрацепції

Ø Моє місто - із жовтої зони до помаранчевої. Контрацепція - гарний вибір в зоні будь-якого кольору.

Хештег кампанії – #День_контрацепції_2020

Результати кампанії в рамках діяльності Коаліції та партнерів буде розміщено в черговому номері е-Бюлетені з репродуктивного здоров’я, що вийде наприкінці вересня 2020 р., та на сторінці Коаліції. За додатковою інформацією прохання звертатися 044 596 50 99 (88) або slobodian@rhr.org.ua, Тетяна Слободян, координаторка проектів БФ «Здоров'я жінки і планування сім'ї».

Всеукраїнська Коаліція з репродуктивного здоров’я та планування сім’ї, заснована 23 вересня 2014 р., є всеукраїнською ініціативою, що об’єднує колективних та індивідуальних членів з 20 регіонів України, які мають спільне прагнення до діяльності заради збереження репродуктивного здоров’я, захисту репродуктивних прав, забезпечення потреб у якісних послугах з планування сім’ї кожної людини в Україні. Мета Коаліції – збереження репродуктивного здоров’я, захист репродуктивних прав, забезпечення потреб у якісних послугах з планування сім’ї кожної людини в Україні. Серед завдань коаліції є такі:створення та підтримка сприятливого інформаційного середовища в сфері репродуктивного здоров’я та планування сім’ї для населення України; інформаційно-просвітницька діяльність для формування пріоритетності та відповідального ставлення до сфери РЗ/ПС на особистісному, суспільному та державному рівнях. Дізнатися більше про роботу Коаліції можна на сторінці у мережі Facebook.

Благодійний Фонд «Здоров'я жінки і планування сім'ї»- ініціатор створення Коаліції. Фонд є громадською неприбутковою організацією, що понад 20 років працює у сфері збереження репродуктивного здоров'я та захисту репродуктивних прав українського народу, проводячи профілактичну роботу, реалізуючи освітні програми, заходи з адвокації, дослідження, програми підвищення кваліфікації медичних фахівців, інше. Дізнатися більше про роботу можна на сайті або на сторінці Фонду



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!